VAŠ PARNTER ZA OBDELOVALNE STROJE
HITRO OBDELOVALNI CNC CENTRI
CILINDRIČNI BRUSILNI STROJI
VERTIKALNI OBDELOVALNI CNC CENTRI
CNC STRUŽNICE
Home \ O podjetju

ALTADO - O podjetju

Zgodovina podjetja ALTADO sega v leto 1998, ko smo našemu ruskemu partnerju  dobavili prvi CNC center za horizontalno vrtanje, s tem partnerjem sodelujemo  še danes.

V podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju avtomobilske in ''aero'' industrije se danes osredotočamo na oblikovanje, razvoj in izdelava izjemno natančnih hitro-obdelovalnih in togih centrov, ter cilindričnih brusilnih strojev in stružnic.

Z obseženim standardnim asortimentom strojev in opreme partnerju nudimo optimalno izbiro glede na želje in zahteve. Zavedamo se da je velikokrat prilagodljivost ključnega pomena, tako omogočamo tudi konfiguracije zunaj standardnih izvedb strojev in opreme, da lahko ustrežemo še najbolj zahtevnim željam in zahtevam naših strank.

 

ALTADO je registrirana blagovna znamka za strojna orodja in dele, proizvedene pod blagovno znamko. Certifikat EU številka 017994390. Sistem vodenja kakovosti v zvezi z gradnjami Certifikat GOST R ISO 9001:2015 № ROSS RU.31499ИЕМ0.В0556

Poleg kvalitete, profesionalnosti in prilagodljivosti, so tudi kratki dobavni roki, prilagodljivi plačilni pogoji, raznovrstne možnosti financiranja.

Poslujemo po vsem svetu in uporabljamo samo komponente priznanih proizvajalcev, proizvedene na Japonskem, Tajvanu, v Nemčiji, Italiji, Švici, Češkem in v Sloveniji.

Vsi procesi med proizvodnjo, montažo in testiranjem se seveda evidentirajo in shranjujejo, da bi zagotovili dobavo visoko-kvalitetnega izdelka našim strankam, katerim nudimo tudi hitro in izkušeno tehnično podporo v garancijskem in po-garancijskem obdobju.
S sedeža podjetja v Sloveniji pokrivamo trge naših evropskih partnerjev, medtem ko naša podružnica v Moskvi pokriva trge nekdanjih sovjetskih republikah in vzhodno Azijo.

 

 

 

Oglejte si certifikate in registracijo blagovne znamke