VAŠ PARNTER ZA OBDELOVALNE STROJE
HITRO OBDELOVALNI CNC CENTRI
CILINDRIČNI BRUSILNI STROJI
VERTIKALNI OBDELOVALNI CNC CENTRI
CNC STRUŽNICE
Home \ Aktualne novice

ALTADO - Aktualne novice

Tako kot v preteklosti smo se tudi letos udeležili sejma ''Metallooobrabotka'' ki je potekal v Moskvi med 27im in 30im Majem 2019 in spada v ožji izbor največjih sejmov za obdelavo kovin na svetu.
Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. www.eu-skladi.si

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_slogan Logo_SPIRIT MGRT_slo

Na sejmu smo našim Ruskim partnerjem predstavili novosti v našem programu. Z velikim veseljem lahko rečemo da so bili navdušeni na našim novim programom HS (3 osni hitro-obdelovalni centri), ter M5X (5 osnih hitro-obdelovalni centri).Kljub mrazu, ki večino leta vlada v Moskvi, pa se že vselimo prihodnjega leta ko ponovno pričakujemo topel sprejem naši Ruskih partnerjev ter članov osebja naše podružnice. Link

MO_Sp_2019_R_E-02_n

Certificate MO2019

ALTADO8

Glede na to da smo se po letih potepanja po tujini, z veseljem udeležili Mednarodnega Industrijskega sejma v Celju, kjer smo se pravzaprav domačim partnerjem sploh prvič predstavili na nam ''domačem trgu''.

Mednarodni Industrijski sejem v Celju 2019, je letos potekal med 9im in 12im Aprilom. S hitro rastjo razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjih letih je postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja in rezanja v JV Evropi in kot tak, tudi nam predstavlja odlično priložnost za vzpostavljanje novih poznanstev ter sprejemanje novih in obstoječih partnerjev.

Link

Altado_v01_01
altado_ind_19

15th International Exhibition Metlloobrabotka 2014 Moscow 26.08.2014
ALTADO Company has participated at Moscow’s fair – Metalloobrabotka 2014

medal  diplom